O NAMA

Tvrtka Razvoj golf

Trgovačko društvo Razvoj golf d.o.o.; registrirano na Trgovačkom sudu u Zagrebu, sa sjedištem na adresi Miramarska 24, 10000 Zagreb. Temeljni kapital Društva iznosi 19.377.000,00 kuna i uplaćen je u gotovini.

Društvo je osnovano u listopadu 2006. te se od tada intenzivno bavi razvojem projekta izgradnje golfskih igralista s pratećim sadržajima na lokaciji Dubrovnik , Srđ.

Razvoj golf d.o.o. vodi projekt izgradnje Golf parka Dubrovnik na Srđu koji je vrijedan 6,5 milijarda kuna. Projekt predviđa brojne sportske i turističke sadržaje poput dvaju golf-terena: signature PGA golf-teren s 18 rupa Grega Normana te teren s 9 rupa, golf-akademijom Grega Normana, dva hotela, 240 vila i 408 apartmana, amfiteatar, konjički klub, parkove, šetnice i brojne druge javne sadržaje.

Razvoj golf d.o.o. nositelj je svih aktivnosti te je i ovlaštenik u vezi sa svim dokumentima potrebnim pri realizaciji ovog projekta; lokacijskim i građevinskim dozvolama te svim suglasnostima javnih i drugih vlasti. Društvo Razvoj golf d.o.o. nositelj je i svih marketinških i prodajnih aktivnosti.

Tim

Tim smo stručnih, obrazovanih i visoko motiviranih stručnjaka koji rade na razvoju projekta Golf Park Dubrovnik. Profesionalci koji imaju želju pridonijeti kvaliteti poslovnog procesa na projektu. Naš visoko motivirani tim dnevno radi na novi izazovima i ovim projektom imamo želju pridonijeti kvaliteti usluge u ovom dijelu Mediterana.

 

Razvoj golf d.o.o.

Miramarska 24, Zagreb
T +385 1 5555 540
F +385 1 4854 470

info@razvoj-golf.hr