Novi zamah za Grad

Dubrovnik nova turistička destinacija

Unatoč velikim naporima, pa i ulaganjima posljednjih godina, turistička ponuda ili turistički proizvod Dubrovnika i dalje stagnira i nedovoljno je konkurentan na sve zahtjevnijem i izloženijem međunarodnom tržištu. 

Gradnjom golf-terena Dubrovnik će moći svojim posjetiteljima ponuditi nove doživljaje na maloj udaljenosti od grada. Raznolika i kvalitetna kulturna, zabavna i gastronomska ponuda omogućit će da Dubrovnik postane jedna od glavnih destinacija na Sredozemlju. Golf park Dubrovnik pridonijet će statusu grada Dubrovnika kao prirodnog, prijateljskog i sigurnog grada za sve posjetitelje.

  • Hotelijeri dobivaju dodatne sadržaje (hoteli će imati nove ponude)

  • Produljenje turističke sezone

  • Nova radna mjesta 

Golf park Dubrovnik otvorit će više od 1000 atraktivnih novih radnih mjesta koja Dubrovniku nedostaju. Vodeći se načelima društvene odgovornosti, potičemo edukaciju i obrazovanje mladih u suradnji s ACMT-om i Ekonomskim fakultetom u Dubrovniku. Želja nam je osposobiti mladi tim stručnjaka koji će moći preuzeti vođenje ovoga projekta.

Vodit će se računa o zapošljavanju domaćeg stanovništva u novoj destinaciji, pa će prednost imati stanovnici Bosanke, odnosno grada Dubrovnika.

  • Povećanje ukupne vrijednosti nekretnina

  • Visoki ekonomski multiplikator (procjena je 0,1% BDP-a u fazi izgradnje)