Vizija Golf Parka Dubrovnik

 Vizija Golf Parka Dubrovnik

Vizijom projekta Golf Park Dubrovnik se spaja jedinstveno prirodno okruženje i znanje najboljih svjetskih vizionara  u cilju stvaranja najboljih golf terena na svijetu i razvoja največe Greenfield  investicije u ovom dijelu  Europe.  Najboljim balansom između bogate lokalne kulture i povjesti sa vodećim lokalnim  i svjetskim arhitektima stvorit će se jedinstveno odredište za sport i zabavu na ovom djelu Mediterana.

Vodeći se najvišim ekološkim standardima omogučit ćemo našim sugrađanima i posjetiteljima nezaboravno iskustvo koje će doprinjeti predstavljanju Dubrovnika i okolice u najboljem svijetlu.

Projekt Golf Park Dubrovnik nudit će brojne javne sportske i rekreacijske sadržaje uključujući najbolje svjetske golf terene, rekreacijske parkove koji se protežu cijelom površinom resorta, biciklističke i jahačke staze, amfiteatar i to u okruženju prelijepe tvrđave Imperial, kao i izuzetne turističke smještajne kapacitete ukomponirane u prekrasno Mediteransko okruženje.

Dubrovnik je jedna od najpoznatijih svjetskih destinacija sa bogatom povjesti i uzimajući Dubrovačku autentičnu arhitekturu, tradiciju, lokalnu gastronomiju te se fokusirajući na koncept ekološki osjetljivog i održivog razvoja, želja nam je doprinjeti lokalnoj zajednici.

Projekt Golf Park Dubrovnik će biti vodeći brend prepoznat kao sinonim za kvalitetu, stil života i najbolju uslugu golferima, sugrađanima grada Dubrovnika i njegovim posjetiteljima.